Laat uw bedrijf veilig groeien

Hoe uw organisatie kan profiteren van onze diensten

Projecten

Wij hebben verschillende projecten uitgevoerd voor meerdere klanten in verschillende sectoren. Hierbij zijn wij actief geweest in de financiële, luchtvaart, onderwijs en automatisering sectoren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende sectoren en werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd.

Ons doel is het detecteren en voorkomen van aanvallen op uw bedrijf of bedrijfsgegevens. U veiligstellen om operationeel te blijven.

Met jarenlange ervaring op het gebied van netwerk, security, wireless en telefonie, bieden wij de expertise om uw organisatie veilig te houden. Onze engineers en consultants hebben diepgaande kennis van grote complexe omgevingen die zich uitstrekken over meerdere vestigingen en internationale grenzen. Van het beheren van het netwerk tot het implementeren van projecten, we hebben een systematische aanpak voor elke situatie.

Wat wij u bieden is gehele of gedeeltelijke ontzorging van uw ICT uitdagingen door:

minimaliseer de bedreigingen

+ 0
secured companies
+ 0
eliminated threats

Blijf op de hoogte van alarmen door pro-actieve monitoring

Door pro-actief uw ICT infrastructuur te monitoren zorgen we ervoor dat u mogelijke problemen die tot operationele problemen kunnen leiden, voor blijft. Door dit te doen voorkomt u uitval van uw bedrijf, minimaliseert u financiële verliezen, kunt u de uptime van uw infrastructuur vergroten en concentreren op uw kernactiviteiten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Uw organisatie draaiende houden is onze prioriteit.

Ons doel wordt gemeten door het succes dat onze klanten hebben. Met de diensten die wij bieden, kunt u zich concentreren om uw bedrijf veilig te laten groeien. Omdat alle omgevingen verschillend zijn, leveren we pakketten op maat, afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Als dynamische ICT-partner streven wij ernaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

01

Managed Services

Het uitbesteden van uw ICT heeft een aantal voordelen. Laat de experts uw netwerk beheren en u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten.

02

health check

Het belang van een stabiele infrastructuur ligt in een solide basis. Met onze ‘health check’ geven we inzicht hoe we dat kunnen bereiken.

03

Consultancy

Gespecialiseerde consultants zijn beschikbaar om u onafhankelijk advies te geven over uw netwerk, security, wireless en telefonie omgevingen.