Wie zijn wij

Outsourcen helpt de groei van je business.

Om een concurrentievoordeel te behouden, effectief zaken te voeren, en uitstekende service te verlenen aan uw klanten, is het overlaten van IT-behoeften aan de experts een stap in de goede richting!

hardware
89%
communications
46%
end point
77%
+ 0
breach points
+ 0
malware
+ 0
detection

Ons doel is het detecteren en voorkomen van aanvallen op uw bedrijf of bedrijfsgegevens. U veiligstellen om operationeel te blijven.

Techtitan opgericht in 2016. Het is een bedrijf met veel ervaring in de ICT bussiness en door het hele land beschikbaar is om diensten te verlenen. Wij nemen zorg uit handen van onze klanten, bieden technische know-how, continuïteit en veiligheid voor terug. Met onze engineers en consultants delen wij ruim 60 jaar ervaring binnen de ICT, hebben diepgaande kennis en ervaring met de verschillende vendoren zoals Cisco, HP, Aruba, Check Point, Palo Alto, Fortinet, 3Com, Ubiquiti.

Organisaties zijn sterk afhankelijk van ICT. Om slimmer (samen) te werken, om hun productiviteit te verbeteren en om optimaal bereikbaar te zijn. Dat vraagt om een gedegen en betrouwbare ICT-partner die je ontzorgt, de regie neemt over je ICT-omgeving op locatie, in de cloud of hybride. Een partner die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert.

Dat is Techtitan!

Techtitan ICT David Asghedom
Oprichter David Asghedom

Wat bieden wij

Omdat elke organisatie een andere ICT infrastructuur heeft bieden wij oplossingen op maat aan. Met ons aan uw zijde zijn wij een goede sparringspartner voor projecten, maar ook voor de dagelijkse uitdagingen. Standaard bieden wij natuurlijk klantgerichte en kwalitatieve oplossingen. Onze diensten bestaan uit:

tim-van-der-kuip-CPs2X8JYmS8-unsplash.jpg
Grip op uw IT kosten

Het onderzoeken van oplossingen, implementatie en onderhoud zodat u beter kunt budgetteren. In samenspraak met u zorgen wij voor kosteneffectieve IT oplossingen.

Focus op kernactiviteiten

Terwijl u zich richt op uw kernactiviteiten ontzorgen wij u op het gebied van ICT.

Maintaining 24/7 surveillance & investigation